Takarítson meg a bevett piaci árakhoz képest akár 40%-ot is!

Válassza Ön is a Contego-SEC 09 Kft. ajánlatát az egész ország területén.

1 perc alatt kérhet ajánlatot riasztó rendszerre! Ezután mi átnézzük a lehetséges összes variációt az Ön részére valamint biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk Önnek adni.

Miután elküldi nekünk elérhetőségeit, felkeressük Önt, közösen kialakítjuk a megfelelő és hatékony biztonsági rendszert, valamint azonnal ajánlatot és tudunk Önnek tenni rá.

100% visszafizetési garanciát vállalunk termékeinkre

Aktuális akció kezdete: 2018-04-22

Milyen épülethez szeretne védelmi rendszert?

Ők is minket választottak

Kovács Benedek

"A Contego-SEC 09 Kft. szolgáltatása valóban egyedülálló. Tökéletes és precíz kiszolgálás mellett figyeltek az egyedi igényeimre is, melyet ezúton is szeretnék megköszönni!"

Kovács Benedek


Tóth Zsuzsanna

"Köszönöm gyors és precíz munkájukat vlamint a rengeteg segítséget amit a választás során kaptam."

Tóth Zsuzsanna


Tamás Ervin

"A szolgáltatás valóban profi, a kivitelezés pedig gyors és pontos. Köszönök mindent én csak ajánlani fogom Önöket!"

Tamás Ervin

Hány helyiséget védene a riasztóval?

plusz minusz
Érdemes minden helyiséget védeni mozgásérzékelővel, amelyben komolyabb értéket tart, vagy amelyen való áthaladás szükséges a komoly értékek eléréséhez.

Nyitásérzékelő legyen a bejárati ajtón?

Ha egy betörő kinyitja akár résnyire is a nyílászárót, akkor a nyitásérzékelő rendszer azonnal működésbe lép még mielőtt behatolt volna. Ez lehetővé teszi a sokkal gyorsabb és hatékonyabb reagálást a betörésre.

Nyitásérzékelő legyen más nyílászárókon is?

 

Füstérzékelő legyen valamelyik helyiségen?

A füstérzékelő lehetővé teszi, hogy gyúlékony értékeit megvédje vagy kimentse, mielőtt még komolyabb tűz alakulna ki a helyiségben.

Üvegtörés érzékelő legyen az ablakhoz?

A nyitásérzékelőhöz hasonlóan jelzi az ablaküveg betörését. Ez lehetővé teszi a sokkal gyorsabb és hatékonyabb reagálást a betörésre.

Szeretne távfelügyeletet?

Tart attól, hogy ha megszólal a riasztó, akkor sem avatkozik be senki? Erre az esetre a távfelügyelet a legjobb megoldás. Távfelügyeleti riasztás esetén képzett biztonsági őrök a rendszertől automatikus értesítést kapnak a betörésről, és perceken belül megjelennek, hogy megakadályozzák értékeinek eltulajdonítását vagy megrongálását. Szükség esetén a rendőrséget is értesítik.

Ha van bármi megjegyzése

Ajánlatkérése nem kötelező érvényű Önre nézve, együtt finomíthatunk rajta a későbbiekben