Autóriasztók

Gondoljon bele, otthagyja valahol az autóját. Legyen az a  bolt előtt, munkahelyi parkolóban, vagy más városban. Teljesen mindegy, hogy hol és mennyi időről van szó. Ugyanis mostanában nagyon gyorsan dolgoznak a tolvajok, így pillanatok alatt ellophatják gépjárművét.

A lényeg az, hogy bezárja és elmegy onnan. Végez a bevásárlással, vagy a munkahelyén letelt az az napra vonatkozó munkaidő. Összepakolja a vásárolt termékeket, vagy az irodájában magához veszi az iratait és miegymást. Majd nyugodtan ballag az autója felé és egyszer csak….

….a hűlt helyét találja. Biztos vagyok benne, hogy nem örülne ennek a látványnak. Sőt tovább megyek, szitkozódna és szidna mindenkit, akivel csak találkozik.

Tehát, ha Ön leparkol valahová az autójával, és ott hagyja, nem tudhatja biztosan, hogy a benne lévő átlagos riasztó távol tartja-e a tolvajokat.

Ezt elkerülendő az autóriasztók hatékony megoldást jelentenek erre a problémára. Abban az esetben is kitűnő az autóriasztó, amikor Ön több napig tárolja valahol a gépjárművét és Ön nincs a közelében. Ugyanis az autóriasztók GSM rendszerrel működnek (amelyet már bemutattunk) és, ez által Ön minden esetben értesülni fog, ha valami történt az autójával.

Az autóriasztóhoz külön kiegészítők is rendelhetők, mint például a központi zár riasztó, vagy az átlagos zár riasztó. Vagy a már fentebb bemutatott gyújtásleállító, amely igen fontos társa lehet a mindennapokban. Ezeken kívül számos más roppant hasznos kiegészítőre lehet szert tenni az ehhez hasonló online webáruházakban. Vagy akár személyesen is azokban a üzletekben, ahol ilyen árucikkek forgalmazásával foglalkoznak.

Olvashat még: