DSC riasztó

DSC riasztó, minden amit tudni érdemes a riasztóinkról. Cégünk a Contego-SEC 09 Kft. kizárólag olyan termékek mellett teszi le a voksát melyről egyértelműen tudjuk, hogy az általunk megkívánt magas minőséget hosszú távon garantálni tudja. Így esett választásunk a DSC riasztó rendszerek telepítésére.

Hogyan lehet lakás riasztó rendszere 30-40% a piac alatt? Kattintson ide!

Hogyan épül fel a dsc riasztó rendszer?

A rendszer “lelke” a központi vezérlő egység. Itt található az áramellátást biztostó tápegység és az áramszünet esetén üzembe lépő szünetmentes akkumulátorok is. Gyakorlatilag ez az egység kommunikál a mozgás és nyitásérzékelőkkel. Behatolás esetén a rendszer üzembe lépteti a külső szirénát és fényjelzőt valamint jelzést küld nekünk és mi azonnal megkezdjük a helyszínre vonulást (távfelügyelettel kiegészített riasztóknál). A rendszer két alapbeállítási funkcióval rendelkezik, a távollét (azaz amikor nincs otthon senki) valamint az éjszakai (amikor otthon vagyunk) funkcióval. Extra funkcióként olyan számkód beállítást is tartalmaz, melyet begépelve a rendszer látszólag kikapcsol de azonnal értesítést küld nekünk a riasztásról. Ez akkor lehet fontos ha a behatoló esetleg rákényszerít minket arra, hogy kapcsoljuk ki a berendezést.

Ezek mellett állandóan figyeli az áramszünet esetén bekapcsoló akkumulátorok töltöttségi szintjét, ha az akkumulátor nem tud feltölteni vagy lemerül, jelzést küld nekünk erről a hibáról. A rendszer minden esetben tovább bővíthető így új helyiség bekapcsolásakor nem szükséges a rendszer cseréje. A készülék memóriája pedig tárolni tudja az 500 utolsó eseményt, így vissza lehet nézni ki-mikor kapcsolta ki vagy be a rendszert illetve mikor történt riasztás.

A dsc központi vezérlőegységhez csatlakoznak a már említett mozgás- és nyitásérzékelők. A mozgásérzékelők elviselik kisebb kutya vagy macska jelenlétét otthonunkban (max. 25 kg-ig). A nyitásérzékelő pedig elsősorban a bejárati ajtót figyeli de lehetőség van más nyílászárók védelmére is vele, amennyiben szükséges. Ezek mellett a rendszerhez tartozik egy dsc külső sziréna, ami a hangjelzés mellett fényjelzést is ad, ezzel segítve kollégáinkat a helyszín gyorsabb beazonosításában (távfelügyelet esetén).

A dsc riasztó rendszer igény esetén külön magyar lcd kijelző kezelővel is rendelhető. A kijelző menürendszer és kezelése teljes mértékben magyar nyelvű, jól olvasható és könnyen megtanulható a kezelése. Használatával egyszerűbben megtekinthető az 500 utolsó esemény.

A Contego-SEC 09 Kft. az egész ország területén vállalja megbízhatón a DSC riasztó rendszerek telepítését valamint a távfelügyelet professzionális üzemeltetését. Kérje ajánlatot DSC riasztó rendszerre:

Személyre Szabott Védelmi Megoldások:
  1. Kérem töltse ki az alábbi adatokat az ajánlatkéréshez.
  2. (szükséges)
  3. (szükséges)
  4. Szeretne-e ...
 


Olvashat még: