GSM riasztó

GSM riasztó rendszert ( mobiltelefonos riasztó ) az esetek döntő többségében távfelügyeleti megoldásoknál használunk. Ez azt jelenti, hogy a telepített riasztó rendszert egy GSM kommunikátor segítségével összekapcsoljuk a mi rendszerünkkel. Behatolás esetén a rendszer mintegy mobiltelefonként funkcionálva üzenet küld Önnek a behatolásról-riasztásról, ezzel egyidőben pedig jelez nekünk és és azonnal meg tudjuk kezdeni a szükséges intézkedést.

GSM riasztó kommunikátort általában azért ajánljuk távfelügyeleti rendszereinkhez mert a rendszer költségében benne van a SIM kártya valamint az adatforgalom is. A hagyományos manuális vezetékes telefonon történő jelátvitelnél (riasztás) a telefon költségét is Önnek kellene állnia, így könnyen belátható, hogy a GSM riasztó általunk ajánlott formája jóval kedvezőbb.

A rendszer előre beprogramozott 4 személyt tud alapesetben értesíteni a riasztásról. Ezt Ön eldöntheti ki részére szeretné, hogy a riasztási eseményeket elküldjük. Összefoglalva tehát a GSM riasztó távfelügyeleti rendszerek fontos kiegészítője és a riasztási jelátvitelnél van fontos szerepe.

Riasztó választás előtt áll? Töltse ki az alábbiakat!

Személyre Szabott Védelmi Megoldások:
  1. Kérem töltse ki az alábbi adatokat az ajánlatkéréshez.
  2. (szükséges)
  3. (szükséges)
  4. Szeretne-e ...
 


Olvashat még: