Lakásriasztó

Lakásriasztó rendszer kiválasztása: Kulcs otthona biztonságának megteremtéséhez! A lakásriasztó rendszerek közül cégünk a Contego-SEC 09 Kft. kizárólag a magas igényeknek is tökéletesen megfelelő dsc riasztó rendszereket ajánlja és tanácsolja minden esetben. DSC riasztó rendszerekről bővebben is olvashat.

Hogyan lehet lakás riasztó rendszere 30-40% a piac alatt? Kattintson ide!

Nézzük át a rendszer felépítését röviden:

Központi egység amely feldolgozza mozgásérzékelőből és nyitásérzékelőkből érkező jeleket majd távfelügyelet esetén továbbítja azt a központunkba és ezzel egyidőben beindítja a lakásriasztó külső szirénáját valamit fényjelzőjét. A központi egységnek extra funkciója a betöréskori magas védelem is azaz ha a behatoló a riasztó kikapcsolására kényszerítene akkor egy előre beállított számkóddal a riasztót látszólag kikapcsolhatjuk de a rendszer azonnal riasztást küld felénk. Áramszünet esetén szünetmentes akkumulátorok biztosítják a rendszer védelmét. ( Az akkumulátorok üzemelését pedig a központba ellenőrizzük távfelügyelet esetén.)

A mozgásérzékelők esztétikus tervezettsége lehetőséget ad arra, hogy észrevétlenül simuljon a lakásriasztó rendszer otthonunk harmóniájába. A lakásriasztó lehetőséget ad kis kedvenceink szabad mozgására is. (maximum 25kg-ig).

A nyitásérzékelő alapesetben a bejárati ajtó figyelésére és betörés jelzésére szolgál. Ezek mellett természetesen a lakásriasztó bővíthető további nyitásérzékelőkkel is ablakra vagy más nyílászáróra.

DSC lakásriasztó rendszereinket már 990 Ft egyszeri telepítési díjért is megvásárolhatja a kedvezményes 3 vagy 5 év távfelügyelettel kiegészítve. Ennél még a lakat is drágább, nem érdemes tehát tovább kockáztatni otthonát és értékeit! Természetesen lehetőség van csak a riasztó rendszer megvásárlására is illetve egyedi megoldásokra az Ön igényeitől függően.

Az általunk ajánlott lakás riasztó rendszerek minden esetben bővíthetőek így abban az esetben ha Ön úgy dönt, hogy ú helyiséget kapcsol a rendszerhez (garázs, tároló, padlás, stb..), nem szükséges a komplett lakásriasztó rendszert cserélni. Egyszerűen bővíthető a meglévő érzékelők mellé az új helyiség.

Arra kérem Önt töltse ki az alábbi pár kérdést. Miután elküldi nekünk a válaszokat a lehető legrövidebb időn belül felkeressük Önt és pontosítjuk az igényeit. Így elkerülheti a többletköltségeket és a valóban megfelelő lakásriasztó rendszert fogja választani!

Személyre Szabott Védelmi Megoldások:
  1. Kérem töltse ki az alábbi adatokat az ajánlatkéréshez.
  2. (szükséges)
  3. (szükséges)
  4. Szeretne-e ...
 

Lakás riasztók ? Hatékony lakás riasztó rendszerek az otthonára hangolva! Contego-SEC 09 Kft.

Olvashat még: